DigiFotoClub is een leuke kleine groep mensen bestaande uit enthousiaste en leergierige (amateur)fotografen die fotokwaliteit en plezier belangrijk vinden en samen hun hobby verder willen ontwikkelen. DigiFotoClub wil uniek zijn door een dynamische moderne uitstraling en gebruik te maken van hedendaagse middelen en fotografeer-technieken. Dus een unieke fotoclub die stil staat in zijn eigen ontwikkelingen, een fotoclub waar ruimte is voor eigen ideeën, inbreng en inspiratie.

Wij hebben als doel het samenbrengen van kennis en ervaringen om op die manier betere foto’s te kunnen maken maar ook maandelijks met elkaar op pad te gaan. De drive om ook elkaar te stimuleren en nieuwe impulsen te geven. DigiFotoClub is geen club om alleen maar kennis/kunde op te doen, daar zijn cursussen en workshops voor bedoeld. Onze leden beheersen hun camera en verschillende technieken binnen de fotografie. Nieuwe leden dienen voorgedragen te worden via een bestaand lid, en mocht er ruimte zijn een nieuw lid aan te nemen dan moet zij of hij een aanvulling zijn binnen de DigiFotoClub.

De DigiFotoClub is lid van de fotobond en ingeschreven onder nummer 1577.